Glasögon och linser

Jag har fått frågor om mina glasögon. De är från Regionen, precis som linserna. Jag går inte så ofta till Syncentralen numera, mest för att köpa de speciella linsvätskor som jag behöver. Men för några år sedan var jag där och bytte linser nästan varje månad.

Det är ungefär 5 år sedan som jag upptäckte att det inte räckte med vanliga glasögon. Jag skrev om det här. En lång resa när jag inte visste hur det skulle sluta, och jag såg ganska dåligt.

Jag ser fortfarande riktigt dåligt utan linser och glasögon. Sjukdomen heter keratoconus. Men läget är stabilt, som det heter. Jag behöver inte gå på kontroller på sjukhuset längre och jag ser vad jag gör. Bara att hålla koll på linser och glasögon.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *