Sommar

Så kom den. Sommaren.

Våren är plantsäsongen. Då man kollar plantor det första man gör när man vaknar, och termometern det sista man gör innan man somnar på kvällen. Vattnar och vattnar. Sår nytt och planterar.

Nu tar det inte slut bara för att det blir sommar, men inte alls lika mycket som på våren. Det är lite till som ska ut på friland och lite kvar i det stora växthuset. Men det lilla växthuset är klart. Det är det som syns på bilden.

Och i går kväll gjorde jag en ny fröbeställning till mina sommarsådder. Det är mest sånt som ska övervintra på verandan och kanske några höstsådder som ska övervintra utomhus. Men vi firar väl midsommar först 🙂

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *