Sommaren

Jag tänkte jag skulle svara på Elsa Billgrens sommarfrågor. Första frågan; Vad har jag gjort i sommar?

Som vanligt så vet jag knappt. Men jag vet att jag tänkte att nästa år tar jag ledigt i juli. Jag har ju inte skrivit mycket här heller, vad nu det beror på. Att en tredjedel av ytan jag odlar på är ny för i år har jag redan glömt. Det märktes inte så mycket med andra ord. Jo, sen har vi varit på tur i skogen. Det var trevligt.

Vad var bäst/sämst?

Det var bra att komma ut mer i skogen och röra på sig. Jag behöver det, fast det behövs lite jämnare väg för att bygga någon kondition. Det sämsta måste varit alla kaniner som glupskt åt upp mängder av mina salladshuvuden.

Vad är det bästa jag läst/lyssnat på/tittat på?

Jag har mest läst om Corona, lyssnat på Allsång på Skansen och tittat på grannens får.

Vad längtar jag efter i höst?

Svalare väder, värmebölja är lite för jobbigt för mej. Så vill jag skriva mer här, vara ute mer och röra på mej och snart börjar min vävkurs igen efter Corona-sommaruppehåll. Jippie

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *