Inspirationslänkar

Vad passar bättre än inspirationslänkar såhär när hösten har kommit. När man har  hösmyst och höstfixat hemma så behöver komma ut och se lite nytt.

Elsa Billgren har varit på utställning på Liljevalchs. Den utställningen (med det långa komplicerade namnet) har jag hört talas om förut och tänkt att jag ville se. Mode handlar det om. Det kan hända att jag kan få till ett sånt besök.

En annan utställning med Inger Johanne Rasmussen ser också spännande ut.

Så läser jag om Hans Thomsson som har fått Hemslöjdens stipendium. Honom skulle jag ha känt till för några veckor sedan, när jag fick en förfrågan om att väva ett möbeltyg med snirkliga blomrankor. Han verkar klara av en sån utmaning.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *