Gästblogg

pysselqvinnan

Jag har fått äran att gästblogga på denna blogg, det glädjer mig mycket.

Mitt namn är Susanne Johansson och jag bor i Onsala 5 mil söder om Göteborg.

Jag driver företaget PysselQvinnan som startades upp i mitten på februari i år. PysselQvinnan är ett företag som driver workshop med egentillverkat material. I verksamheten finns det också en webbshop som säljer workshopmaterialet, pysselkit, hobbymaterial och dvs. andra konstnärliga produkter. Det flesta produkter i shoppen är handgjorda och designat av mig. Jag tillverkar mitt material och de flesta produkter av restcyklade varor som finns i hemmet. Det finns så mycket möjligheter att ta tillvara många produkter som annars slängs och fyller det stora soppberget.

 

Mitt företag erbjuder olika workshopspaket alla är baserade på återbrukade material. Workshoppaketen varierar efter årstid, traditionella helger.  Mitt företag har ingen lokal utan jag har en ambulerande skaparverkstad där jag kommer hem till kunderna eller arbetsplatsen. Skaparparty är en tjänst som är kopplat till mina workshopspaket. För mer info kring detta se på min hemsida.

Det finns workshopspaket för vuxna och barn. Workshopspaketen för barn är lämpade till barnkalas eller underhållande aktivitet i samband med större vuxenkalas i en lokal.

PysselQvinnan erbjuder också planerade event i samarbete med andra företagare eller organisationer. Detta erbjudande annonseras på hemsidan.

 

Vill du också gästblogga här? Kontakta mej på desiree (at) hemvavt.net

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Gästblogg

    1. Jag visste inte att Desirré skulle lägga ut mitt inlägg i miniblogg utmaningen som jag själv planerade att delta i. Men jag glömde av den. Passande då jag idag skall sätta ihop mitt inlägg på min nya blogg. Vi bor nära varandra ändå har vi bara stött på varandra genom dem sociala medierna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *