Kugghjul

kugghjul

Ju mer jag jobbar med hjul-mönstret desto mer upptäcker jag. Först tyckte jag att det var skönt att hjulen snurrade, att jag var igång. En härlig känsla. Jag har alltig gillat hösten, när allting kör igång.

Men så igår såg jag likheten med ett kugghjul, som krokar i, som driver framåt. Killarna som jag bor ihop med brukar säga att kugghjulen på vävstolen låter som sträckbänken hos familjen Adams. Men dom fnissar  samtidigt, så det är väl inte allt för skrämmande.

Glöm inte att du kan vinna ett hjul!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Kugghjul

  1. Sen har vi ju ordet JUL också. Dit är vi på väg. Dagarna kuggar i varann för att komma fram. Julandet kan jag se fram emot men inte det omkring, snön och kylan vi hade förra vintern. Det där med Familjen Adams, den gamla tv serien i svartvitt, den minns jag! Synd att bara sånt finns kvar i minnets arkiv! Onkel Fester och the Thing! Synd dom inte kan visa sånt i repris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *