Vinn ett hjul!

hjulet-underlägg

Nu ska jag göra något som jag inte har gjort förut. En utlottning!

Reglerna är enkla. Skriv en kommentar till den här bloggposten, så får du en lott. Om du dessutom länkar till den här tävlingsposten från din egen blogg, så får du två lotter. (Använd gärna bilden.)

Den som vinner får 2 underlägg med hjul. Jag drar vinnaren den 29 augusti.

Underläggen är 17×17 cm. De är vävda i glesrips, med trasor och mattvarp, på 8 skaft. Självklart kan man tvätta dom i maskin. Vill man inte använda dom till underlägg kan man såklart använda dem som grytlappar. Ordinarie pris 50 kr/st.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 reaktioner på ”Vinn ett hjul!

 1. Vilken tur jag har som hittade din inspirerande blogg och en sådan fin utlottning det vill jag gärna vinna.

  Jag länkar med bilden på min blogg och hoppas på en riktigt tur.

  Ha en fortsatt fin vecka

  Kramen/Gunilla

 2. Hej,

  Jag vill gärna vara och tävla om dessa fina underlägg. Din blogg är en stor inspiration för min egna vävning som sällan hamnar på bild och inte alls i offentlighetens Internet… Tyvärr hör jag till de antika personerna som inte har en blogg och kan inte länka vidare :o(

  Ha det fint!

  //Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *