Mars

Den här bloggen har visst blivit en månadsblogg. Ja, varför inte? Vad gör jag i mars?

Det är nu allting börjar på allvar. Alla fröpåsar kommer fram och det är jord och krukor överallt. Idag har jag inrett växthus nummer två med bockbord och bubbelplast. Så nu är det klart att ställa ut plantor där också. Första växthuset är väl lite mer än halvfullt, verandan är ganska full, balkongen är full och vårt extrarum är fullt. Du anar en trend här va?

Jag har fått en del frågor om jag inte är rädd för väggar? Men nej, inte alls faktiskt. Det finns helt enkelt inte en chans att jag skulle ramla in i en vägg plötsligt. Såklart blir jag trött och behöver vila ibland. Men inte mer än så. Utbränd 2.0. Eller nåt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *