Allt planerande

Vad är det som tar sån tid? Det kan man undra. Var ska jag börja?

Hur vet man vilken sorts sallat som är godast? Och växer bäst? Ska man plantera salladen i rader eller lite hur som helst? Och hur många? Ska man så alla på en gång eller lite i taget?

Bra frågor alltihop.

Idag började jag med att beställa frön från en firma. Jag började med de sorter som jag vet att jag vill odla lite mera av, och som därför passar att beställa från en firma som har lite större fröpåsar. Det blev ärtor och bönor, lök och morötter, blommor och tomater.

Sen ska jag beställa nät, så inte rådjuren kommer åt det jag har planterat nästa år. Jag har tittat på bevattning, och räknat krukor …

Det finns lite mer att fundera på.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *