Mer vävning

Jag får ibland frågor efter mer vävning. Att, skriva mer om vävning och att visa bilder. Såklart vore det roligt, och såklart ska det bli vävning och textil här, också.

Just nu är det högsäsong för odlingen. Jag har hundratals plantor att ta hand om, och jag sår nytt nästan varje dag. Den här börjar försäljningen av tomatplantor, och andra plantor ska planteras i växthus och på friland. Samtidigt har jag vävkurser två kvällar i veckan.

Senare i vår och sommar finns det planer på några aktiviteter, förhoppningsvis kommer några att bli av. Såklart skriver jag om det då. Jag hoppas verkligen att jag hinner det. Jag har ju min nya odling i Latorp också att ta hand om, kanske kan jag sätta lin där? Det blir alldeles säkert något i sommar, och till hösten blir det nya vävkurser.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *