Fröbeställningar

Fröbeställningar, jo här får jag skriva så utan att det ändras till förbeställningar. Bara understruket med en ilsket röd linje. Datorer som tror att dom vet allt.

Nu ramlar dom in. Fröpåsarna från olika firmor. Jo jag köper fröer från alla möjliga håll. Letar efter favoriter och fröportioner i lagom storlek. Lyckas ibland, och har en stor låda med gamla udda sorters fröpåsar.

Jag har fortfarande lite kvar att beställa, eller det kommer det väl alltid att vara. Men just nu. Jag väntar med att börja med sådderna tills efter jul. I januari börjar jag. Kanske ska jag så lite frön från lådan med gamla udda frön också. Kanske blir det lite gröna blad i februari.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *