Älgastenen

På förekommen anledning, eller jag har fått en massa frågor. Ska vi sälja/flytta/lämna Älgastenen? Svar Nej.

Såklart kan man undra. Det mesta verkar handla om att jag har börjat odla på ny plats, en bit väster ut, Latorp. Det har jag gjort för att jag behöver mer yta att odla på. Det kan inte bli mera skörd om man inte odlar mer. Såklart.

Men jag kommer att vara kvar vid Älgastenen. I år har jag haft leveranser till REKO på torsdagar och öppet för besök på fredagar. Som jag ser det nu så finns det ingen anledning att ändra på det. Men vi kanske kan vänta tills framåt april innan vi bestämmer det?

Just nu förbereder jag vårsäsongen, med plantor som vanligt. Jag har redan fått önskemål om grönkål. Har du fler så hör bara av dej. Jag börjar så i januari ungefär.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *