Sallatsplantor

Nu ska jag titta in här och berätta om sallatsplantorna. Det är en lång historia och mycket handlar om kaniner och rådjur.

Redan tidigt i våras satte vi upp nät. Ett högre viltstängsel och ett hönsnät. För att få ha sallaten kvar.

Det funkade bra ett tag. Men nu med värmen så verkar alla djur vara ute efter något med vatten i. Men skam den som ger sig. Nu har jag lagat några uppgnagda hål i nätet, satt i nytt nät en bit och satt ut andra hinder på några ställen. Och planterat nya plantor.

Så om jag nu skyndar mej med alla blanketter och papper som ska skrivas så kanske jag hinner rensa lite ogräs innan det är REKO ikväll. Har du gjort din beställning? Jag har inte packat än så du hinner.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *