Helgen

Vilken helg det här blev. Jag har blivit alldeles dagvill. Helgen som aldrig tog slut.

Det började i torsdags. Hela förmiddagen flyttade jag plantor. Nu har de flyttat ur från växhuset för gott, och jag har gjort ett bord utanför på gräsmattan. På eftermiddagen var det dags för utlämningen på REKO.

Resten av helgen går som i en trötthetsdimma. Men jag vet att jag pratade om allt möjligt med kunder i fredags, och att sockerärtorna är utplanterade. Och bönorna har kommit ut i växthuset för att vänja sig vid kyliga nätter.

Igår fixade jag en ny cykel, det går faktiskt inte att vara utan, det är alldeles för opraktiskt att vara utan.

Idag behöver jag en utflykt. Jag hoppas på lite lugn och ro. Sen behöver jag förbereda måndag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *