Inomhussådd

Jag gjorde en liten inomhussådd idag. Jag har en del frön som har blivit liggande, av olika anledningar. Olika sorters blad som funkar att odla inomhus. Om nu mina frön inte är för gamla. Det kommer att märkas.

Överst är det baby spenat, en sort som är tänkt som småblad. I mitten är det vanlig plocksallat. Jag vet inte riktigt varför jag köper frön som bara blir liggande. Vad är det för fel på plocksallat? Ingenting.

I lådan närmast är det rödbetor, en sort som är tänkt som småblad. Sorten heter Detroit och få röda stjälkar och gröna blad. Såna detaljer gillar man.

När jag hade fotat de snygga fröerna strödde jag ut ett tunt lager jord överst. Sen vattnade jag ordentligt på brickan. De står nu under växtbelysningen i vardagsrummet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *