Vatten

Av någon anledning tänker jag på vatten. Kanske för att vår vattenpump verkar ha frusit sönder, eller för att jag funderar på att väva en badrumsmatta.

Ni minns att jag hade en liten bit varp kvar. Nu har jag bestämt mej, det får bli en badrumsmatta. Vårt badrum behöver verkligen piggas upp lite. Och jag hittade fina blå färger som var färdigas att använda.

Samtidigt funderar jag på vad jag ska väva efter det. Kanske några disktrasor? Eller handdukar?

Jag vet att det finns många vävare som verkligen brinner för att vävningen ska växa, och jag kanske kan bidra till det. Det finns en vävsal i Örebro med lediga vävstolar, och lite planer. Vet du någon som kan vara intresserad?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *