Marknader

Idag blev det kallt. Brr. Det ser till och med ut som om tulpanerna fryser.

Men idag tänker jag framåt. På marknader.

Nu finns jag ju med på REKO varannan torsdag med mina plantor. Men det blir några marknader dessutom. Jag har redan nämnt Påskmarknaden i Wadköping på söndag. Hoppas det hinner bli lite varmare, så jag kan ta med mig tomatplantorna. Kålen klarar sig, och trasmattorna klarar vilka temperaturer som helst 🙂

Den 18 maj är det marknad i Nora, och den 26 maj är det trädgårdsdag i Karlslund. I Nora blir det både plantor och mattor, och i Karlslund blir det så mycket plantor som jag kan få med mej.

Dessutom har jag redan börjat planera in lite kunder som vill komma till Älgastenen för att välja ut plantor. Hör av dej om du vill boka en tid.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *