Plantvård

Nu är det mycket pyssel. Jag funderade om det var mest likt ett planthotell eller någon sorts vårdinrättning. Jag kanske är lite fånig, men det blir i stilen; men lilla vän ville du haft lite mer ljus? Eller varför vill inte ni gro? Ska jag ta fram värmemattan? Och ni vill ju ha större krukor. Hinner ni bli lagom stora till den veckan jag har planerat?

Fast sen kommer det brev med sånt som måste fixas akut. Jag har ju fler jobb med komplicerade och ofta akuta saker som behöver fixas. Jag kanske har ställt upp för mycket?

I vilket fall kommer jag snart att börja sälja plantor på REKO. Googla om du inte vet vad det är. I Örebro har vi utlämning torsdagar, udda veckor

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *