Svarta linser

Såhär mitt i vintern vill man gärna ha något färskt grönt. Eller svart kanske? Just svarta linser har blivit min favorit. Det står för det mesta en ask med groddar på diskbänken.

Jag lägger de svarta linserna i vatten ungefär 10-12 timmar, över dan eller natten. Därefter sköljer jag dom morgon och kväll. Det tar bara några dagar innan de är klara att ätas. Hur enkelt som helst, och minst lika snabbt brukar de vara slut. Bara att lägga nya i vatten, och börja om.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Svarta linser

  1. Tack för tipset! Just svarta linser hade jag aldrig tänkt på att grodda, men nu är det gjort och jag får nog utnämna dem till favoriter tillsammans med alfalfa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *