Liten växthustunnel

Jag fick en fråga om min lilla växthustunnel så jag tänkte berätta lite mer om hur jag har tänkt med den. Såhär ser den ut inuti i augusti.

Tunneln är 2×3 meter och jag köpte den, på impuls, i våras. Jag hittade den på K-Rauta.

Eftersom jag har odlat i många år, ca 25 år, så har såklart tanken på växthus funnits. Men eftersom jag inte bor på samma ställe så har jag tvekat. Just nu har jag 6-7 km att åka. Skulle det bli svårt att sköta på avstånd? Det var här impulsköpet kom in. En liten billig tunnel för att testa, helt enkelt.

En ny, större, tunnel ligger nu och väntar på att sättas upp. Planering och förberedelser är i full gång. För inte var det några större problem med avståndet. Det gäller bara att hålla koll på väderprognosen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *