Solrosor

Jag sådde lite solrosor. Tänkte att det kunde vara fint mot den här röda väggen som plötsligt blev ledig. Jag spontanshoppade ju en växthustunnel i plast. Såklart ska tomaterna få bo i växthuset. Dom som får plats.

Jag sådde ganska mycket solrosor. För jag tänkte mig att det blir mycket grönmassa att använda till jordförbättring i landet. Det finns alltid för lite grönmassa. Och fågelmat är verkligen sällsynt.

Det mesta av mitt odlande är långsiktigt och planerat i flera steg. Såklart blir det inte alltid som man har tänkt sig. Det största hotet just nu verkar vara att växthustunneln ska blåsa bort. Det var visst 8 sekundmeter här idag, inte särskilt vanligt ens på närkeslätten.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *