Borgen

Det var en fantastiskt blå himmel här idag. Jag passade på att ta en promenad till Borgen. Det norska hotellet hade 1-årsjubileum.

Annars är väl huset mest känt som tidningsredaktion, vilket syntes på diverse skyltar som var dekorerade med typografiska tecken. Husets ursprung syntes mest i entré och trappuppgång. Då när det var bank, och Hjalmar Bergman växte upp i direktörsvåningen.

Nu är våningen ombyggd till hotellets största rum, med konferensbord och designmöbler. Ja, man kunde gå med på en rundtur i olika rum i korridorer med spännande vinklar och trapphus med marmor. En del rum påminde om vilken hotellkedja som helst, andra mer om Örebro slott.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *