Resplaner

Annons

0607

Vad är det som gör att man alltid längtar till något annat?

Just nu sitter jag på Skansen och tänker på London. Jag fick ett tips om London hotell. Kan det ha med saken att göra?

Plötsligt minns jag när jag var i London för två år sedan. Bilden är från det tillfället. Det är skyltfönstret på varuhuset Anthropologie. Ett av alla ställen som jag kan tänka mig att gå tillbaka till. Tyvärr minns jag inte vem som har gjort muggarna i utställningen.

Och Camden Market vill jag definitivt åka till igen. Det borde gå att hitta ett trevligt London Camden hotell så man kan bo nära. Jag lyckades hitta en del guldkorn på marknaden sist jag var där, bl a en stickad tunika gjord av en lokal hantverkare.

Tankarna flyger iväg åt en massa olika håll. Undrar om jag kommer iväg alls? Fast nog vill man åka till London emellanåt. Alltid dyker det upp någon anledning. Tur då att man kan få hjälp med att hitta hotell i London. Det finns ju några stycken att välja på!

Inlägget är ett samarbete med London Hotell.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *