Våren och Stockholm

Sitter här och funderar över att det alltid är så mycket som händer på våren. Förutom det gamla vanliga då. Det är precis som om solen ger en extra energikick.

Nästa helg ska jag vara med på marknad i Nora. Ni hör ju hur det låter, som en sång (tre små gummor…). Dessutom är där en textilutställning som har vernissage, hoppas nu bara att jag hinner se den (annars får jag väl åka tillbaka en annan dag).

Därefter är det Rekofestival i Nääs, i Västergötland. Det ser ut att finnas något för de flesta på det innehållsrika programmet (en del kräver föranmälan).

Så fick jag papper från Skansen. Bod 19, vecka 23 låter väl inte sådär särskilt spännande. Men om jag berättar att veckan börjar med 6 juni och nationaldagsfirande. Och på lördag, den 11 juni, är det bröllop. Jag tror inte vi får långtråkigt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *