Hot och mattor

Jag fick ett hot om polisanmälan. Jag hade ingen aning om att trasmattor var så kontroversiellt. Någon annan som stött på något liknande?

 

Jag har inte tid med sånt trams. Jag är mitt uppe i planering av vårens och sommarens marknader. Det är en del som behöver bli färdigt, och just nu väver jag mattor. Om du vill beställa en matta så går det bra, jag gör den under sommaren.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En reaktion på ”Hot och mattor

  1. Men jösses! Polisanmäld? Inte för att jag vet vad som pågår men i alla fall. Väver du möjligen i fel färg ? Eller har du hittat på nåt annat hyss? Skickar i allafall en styrkekram och massor av god energi å sen hoppas jag att dom elakingarna får ge sej nån gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *