19. Blandar (211/365)

211

Med risk för att låta antik så undrar jag om det bara är jag som  får 80-talsvibbar av att lyssna på radion; Sverige kommer aldrig att bli detsamma mer … nu kommer vi att få leva med den här sortens hot … Och då tänker jag inte på Tjernobyl.

Annars tycker jag att det mest är småsaker som tar min energi. Till exempel lampan på bilden, som inte vill lysa. Sånt blir ganska opraktiskt en eftermiddag i november. Nu har jag köpt nya glödlampor och köpt ny armatur, utan att det fungerar. Till slut knyckte jag en glödlampa från ett uthus, då fungerade det. Hur komplicerat kan det bli? Att byta glödlampa?

Hm, jag är nog lite stressad ändå. Snart är det julmarknad.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *