242. Reseminnen (207/365)

207

Nästa gång jag flyger till Barcelona ska jag inte åka linbana. Heller. Men jag ska gå ner till hamnen på den lilla svängbron, vid köpcentrat och akvariet, sitta på en parkbänk och titta på när linbanekorgarna åker fram och tillbaka.

Så ska jag åka till Parc Güell för att se skulpturerna, och gå in något av Gaudis hus på Passeig de Gracia. Äta en massa god mat. Och promenera längs stranden. Bara sådär.

Jag har ju redan skrivit en massa om vad vi gjorde när vi var där i oktober. Du hittar alltihop här. Att vara några dagar i en stad som Barcelona gör bara att man inser hur mycket mer det finns att upptäcka.

Inlägget är ett samarbete med Fly.nu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *