Sten

1017

Har du försökt lägga kalksten någon gång? Omöjliga att passa ihop och tunga som bly, kan jag avslöja för den som inte har prövat. Natursten är verkligen vackert, men det krävs en hel del för att få ihop det på ett vackert sätt. I en lantlig miljö vill man ju inte ha för moderna material. Hur skulle det se ut med Carraramarmor i en trädgård med mormorsblommor? (Nej den skulle antagligen inte ens hålla utomhus i vart klimat.)

Betong är ju prisvärt och det man först tänker på, fast lite tråkigt och inte är det något som passar in i stilen heller. Gatsten är varken billigt eller särskilt enkelt att lägga. Man vill ju ha ett bra resultat såklart.

I syrénbersån kan jag ju ha gräs, men vissa gångstråk blir bara leriga. Nu funderar jag på Granitkeramik, en prisvärd och hållbar klinker som ser ut som natursten. Kanske i färgen granit, eller kalksten. Visst kunde det bli snyggt? Och nya trädgårdsmöbler till det, såklart. Inte utan att jag längtar till våren.

Inlägget är ett samarbete med Stenbolaget.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *