Klädställningar

Mina klädställningar från Biltema har gett upp. Spruckit i plasten. Jag har haft dom i flera år, packat upp och ner, burit hit och dit så det var väl inte direkt oväntat. De har varit med på massor av marknader.

Så nu funderar jag på vad jag ska ersätta dom med. Helst ville jag slippa plastdetaljerna, men de som är helt i metall är så små.

Turbo från IKEA är helt klart snyggast, men bara 70 cm lång. De gamla kunde jag hänga två breda mattor på, bredvid varandra, när de var utfällda. Dessutom finns de inte på IKEA i Örebro av någon anledning så jag kan kolla på hur man monterar isär dem. Monterade får de knappast plats i bilen. Det kanske får bli en utflykt till Karlstad i helgen.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *