Drömbadrum

När jag fick frågan om att skriva om mitt drömbadrum var det inte svårt att tacka ja. Om man som jag bor i hyresrätt har man inte särskilt stora möjligheter att påverka hur badrummet ser ut i vanliga fall.

Så många möjligheter. Såklart kan man önska sig havsutsikt, massor av kvadratmeter… eller fönster så man kan ha gröna växter. Växter gör verkligen skillnad i ett rum (sa hon som alltid har växter i alla rum, utom badrummet då).

Jag funderade ett tag, och kom fram till att jag är badkarstypen. Inte för att jag badar särskilt ofta, men det blir ändå en vana att hänga saker på tork på kanten eller att kunna lägga en matta i blöt i badkaret. Och med en liten skärm så kan man duscha utan att skvätta ner golvet.

Väggkakel är något man kan fundera på en stund. Jag gillar färgen på bilden, en mild, skimrande blek blå. Snyggt med de små, nästan mosaikliknande kakelbitarna. Undrar hur de är att hålla rena?

Så skulle jag bli tvungen att väva nya handdukar. Vita vore väl snyggt. I ett våffligt mönster så de är sådär fluffiga. Mm.

Inlägget är ett samarbete med INR.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *