Handmade issues

0916

 

Jag måste ha gått flera mil igår! Har fortfarande ont i fötterna. Jag var i Stockholm för att vara med på ett event.

 

Tittade först in på Konsthantverkarna, vid slussen, för att se en vävutställning (vilket inte var den bästa tajming, stället såg ut som de höll på att flytta). Gick sen vidare mot Skansens butik (försökte ta en buss men hamnade vid Berwaldhallen pga vägarbeten), och jag undrar verkligen varför jag inte har varit i den butiken förut. Men sen var det hög tid att bege sig till dagens evenemang, Handmade Issues, på Bonniers Konsthall.

 

Olika föreläsare talade om hantverk ur olika synvinklar. Kanske rent av hantverkets lov. Kanske inte någon direkt överraskning, men många synvinklar och mycket mingel.

 

Och som en medskickad utmaning fick jag med mig en glasvas (från Designtorget). Än har den bara fått vara godisskål, men jag tror att jag ska kunna hitta på något mer användningsområde.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *