Wet Finish

Jag fick en fråga, om jag tvättar allt jag vävt. Direkt svarade jag att, nej jag tvättar inte så mycket. Det brukar man väl inte göra?

 

Men jag har nog blivit påverkad av Laura, mer än jag vet om själv. Jag tvättar det mesta. Faktiskt.

 

Trasmattorna tvättar jag inte när de är färdiga, men jag tvättar alltid alla tyger innan jag gör trasorna. Gamla tyger för att jag vill ha allt rent, och nya tyger för att jag vill veta att inget krymper eller färgar.

 

Handdukar och disktrasor tvättar jag innan jag fållar dem. Kanske mest för att mina kunder inte ska få en överraskning när de krymper. Men också på grund av allt det där andra som händer när man tvättar ett nyvävt tyg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *