Glimt av en handduk

En liten glimt av de handdukar som jag har börjat på i veckan. Det är handdukar med mycket linnekänsla, rejäla handdukar som kommer att hålla i många tvättar.

Den klassiska röda randen har blivit lite moderniserad till en ljusare röd färg. Passar både in i den lantliga miljön som behöver piffas till med ett litet modernare inslag, och i den modernare miljön som behöver ett rustikare inslag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 reaktioner på ”Glimt av en handduk

  1. Hej! Jag hittade ditt inlägg när jag sökte på vävda kökshanddukar. Då jag precis ska väva just det så undrar jag vad du använt i varp och inslag samt vilken bindning är lämplig till dessa?

      1. Hej och tack. De är jättefina.
        Nästa vecka börjar jag sätta upp väven till kökshanddukar. Det blir natur, halvblekt eller blekt lin 16/2 i varpen och tunnare lin, cottolin och bomull i inslagen. Färger är inte bestämt men ska matcha mitt kök. Hälsningar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *