Arbetsrum

0718

Mitt vävrum verkar ha förvandlats till förråd. Eller ja, någonstans måste man ju ändå ha sina grejer. Tur att det börjar bli ordning i skallen då. Nu har jag bestämt vad jag ska sätta igång med först. Bilder kommer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Arbetsrum

  1. Jag är just i upptakten av att skaffa mig ett vävrum. Jag har redan hunnit ana hur lätt det är att “bara” stoppa in lite saker i detta rum. Jag hoppas verkligen att du lyckas hitta in till vävstolen och projekten och att det inte blir ett avlastningsrum. Lycka till, det ska bli kul att se vad du sätter igång med. /Meta

  2. Men vad kul att du ska få bättre plats!

    Såklart kan man inte undvika “stöket” just när man ska börja på nya projekt, man måste ju hitta rätt trasa.

  3. Har precis klarat av att rensa upp mitt väv och syrum! Får faktiskt plats med mina två symaskiner och två vävstolar! Det var ett litet slit men härligt nu när det är klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *