Kreativa Marknaden

Puh, jag hade glömt hur intensiv en marknad kan vara. Vi tar det från början.

Först flera dagar av fixande och packande. Knyta de sista mattfransarna, fingranskning, mätning och uträkning av pris, prismärkning och registrering i lagerboken. Så ska man packa alla bra-att-ha-grejer och stuva in allt i bilen. Gå upp tidigt och fixa den viktiga kaffetermosen och komma iväg i tid.

Väl framme ska man sätta upp tält, packa upp och hinna prata med nya och gamla bekanta. Den här gången var det en strid ström av besökare hela dagen. Massor av prat. Feedback från tidigare kunder, det vanliga pratet med besökare och det viktiga nätverkandet. Knappt man hinner få i sig en macka, än mindre gå på toaletten.

Så är det plötsligt slut. Allt (eller nästan allt) ska in i bilen igen. Bilen blir en bastu i solskenet. Tur att det finns glasskiosk på vägen. Och man sover gott efter en sån dag.

Bild ifrån Strengnäs Tidning/ekuriren, som har en annan synvinkel.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *