Stickdag och pcw

Igår var jag på Världsstickdagen, eller kanske snarare ett lokalt arrangemang av Världsstickdagen. Det var Närkes Handaverk i samarbete med Bilda och Kulturhuset Örebro som arrangerade. Mycket trevligt! Ulrika på StickaMera kan berätta mer, och har massor av fina foton att visa.

Själv hittade jag många olika bekanta att snacka med. I Örebrovävarnas monter snackade vi vävprogram, men jag kunde inte just då komma ihåg vilket program jag brukar använda. Nu ska jag i ärlighetens namn erkänna att de flesta av mina mönster bara finns i form av lite av mitt kludder på ett papper i en pärm (vilket jag har förklarat ibland för de som har velat köpa en kopia). Men  de gånger som jag har använt ett datorprogram, så har jag använt pcw Bronze (gratisversionen).  Däremot har jag ingen aning om vilket program som är bättre än något annat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *