Getingedalen

getingedalen

Det blev en utflykt igår. Till Getingedalen i Kilsbergen, där Kajsa (till höger på bilden) har sitt krukmakeri.

Igår var det raku-bränning på programmet. Keramikföremålen värmdes upp i gasugn, för att sedan stoppas ner i ett bad av sågspån. Det ryker en hel del som synes, och vad som händer där nere ibland sågspånen har inte jag kunskaper nog att förklara. Vill du veta mera rekommenderar jag en utflykt till Getingdalen. Mycket trevligt ställe.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Getingedalen

  1. Hej! Vad kul att du kom! Jättespännande att du visade intresse och delade med dig av hantverkserfarenheter och idéer. Och vilken bild! Haha! Jag kände mig verkligen som jag ser ut där i röken. Och det gläder mig att du gillar Getingedalen… det gör jag också! Välkommen åter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *