Små Rosen-mattor

rosen-liten1

Det är många som har tittat på de här mattorna. Frågat; är det rosengång? Och jag har svarat; nej det är en egen variant. Så när nu mattorna har varit slut ett tag, var valet enkelt. Självklart skulle det bli fler Rosen-mattor.

Den här gången valde jag att göra en lite mindre variant. Lagom stor att sätta fötterna på, när man kliver ur sängen på morgonen, eller kanske när man kliver ur duschen. Rosen-mattorna är lite tjockare och därför perfekta till bara fötter.

rosen-liten2

Jag har använt linfärgad mattvarp, som vanligt, syns bl a i fransen. Den vita (oblekt) mattan är en aning tjockare än de blå och grå. Men alla har den tydliga strukturen som är kännetecknanade för Rosen-mattorna. De blå och grå mattorna är helt och hållet i bomull, medan den vita (oblekt) innehåller en aning lin, men alla kan tvättas i maskin.

Blå och Grå, 90 cm, 540 kr

Oblekt, 75 cm, 450 kr

Småmattorna är 55 cm breda. Jag vet inte just nu när jag kommer att väva fler i den vanliga (ca 70 cm) bredden.Om du vill beställa en speciell längd och/eller färg så går det naturligtvis bra.

Jag bjuder på frakten, fram till jul. Om den kommer fram till jul, beror däremot på posten, och när du beställer. Min mailadress är desiree @ hemvavt.net, hör av dej så gör vi upp om detaljerna.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 reaktioner på ”Små Rosen-mattor

  1. Hej!
    Jag tycker att dina rosenmattor är väldigt fina.
    Vill du dela med dig av bindningsmönstret eller är det hemligt?
    Mvh Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *