Kransmönstret

Kransmönstret

Här är det, kransmönstret. Det är röd botten, eftersom jag planerar att ha den färdig till julmarknaderna. Den blir ungefär 25 cm bred och kanske 1 meter och 1,20 långa löpare. Det kan vara bra med lite olika längder, alla bord är ju inte lika långa.

Det röda garnet är bomull, och mönstret väver jag med oblekt lingarn. Jag tror att jag har skrivit det förut, det är Lintow 12, ett tunt lite ojämnt garn. Jag vill att det ska vara lite rustik känsla, inte “fabriksgjort” och helt slätt.

Sådär. Nu har jag visat. Verkar det intressant? Någon som vet något bord där en sån löpare skulle passa?

Jag har inte bestämt vad det blir för pris än.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 reaktioner på ”Kransmönstret

  1. Detta mönster är väldigt trevligt. Snyggt i rött, jag har själv gjort löpare med vit varp och med silke och ling16 i guldfärg i mönster. Det blev oxå väldigt bra. Lycka till med planeringen av julmarknad. //MalinSj

  2. p.s. In English, “Daldräll” refers to several weave structures, so I thought I’d ask if your Wreath pattern is woven in Overshot, Summer and Winter, or Double weave.
    Thanks.

  3. Thanks! Translation of weave structures is very difficult. But this is Overshot, and it is called Whig Rose in North American ‘pioneers pattern’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *