Sommar med Ernst

Ikväll har jag tittat på Sommar med Ernst på 4:an.

Smeden Lina har varit med i hans program förut, hon har sin verkstad i Karlslund, Örebro. Den här gången gjorde hon trappräcken mm (bilder finns på hennes sida).

Annars var han en hel del ute i skogen idag.  Letade kvistar och annat. Ja, på nåt sätt får han till det.

Jag tycker det är intressant att han i år är uppe i Järnboås, i Bergslagen. Alla dessa järn-anknytningar, förutom att han renoverar en hytta då. Hela bygden är präglad av alla dessa hyttor, och det välstånd, som fanns en gång. Mycket speciellt med stora maffiga trähus ute i ingenstans.

Och i helgen åker jag dit själv! (Ursäkta att jag är lite tjatig)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Sommar med Ernst

  1. Missade den gode Ernst! Väninnan och jag monterade ihop en vävstol jag fått. Ska dra upp svarta mattor i den och parkera min väninna där. Så kanske det blir folk av henne också. ( hihihi..) Å åter igen missar jag Larsmäss. Ska till Rättvik på lördagen. På söndagen ska jag vila för att orka jobba på måndagen. Du får rapportera.
    Å Ernst går ju i repris?!

  2. Rättvik?! Sitta på en bänk å kolla ut över Siljan å fundera. Hade jag månne jobb där så flytta jag på studs. Har ingen anknytning alls dit upp. Men det är fasansfullt vackert!
    Å nu när det är slutet på Classic Car Week så ville särbon åka. Jag har min vävning han sina bilar! Vi försöker fördela gracerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *