Franstvinnare

franstvinnare

Här är den min lilla franstvinnare, Leclerc Made in Canada.

Den var riktigt smidig, om än inte helt okomplicerad att få tag på. Jag beställde den från Halcyon Yarn samtidigt med några mattskyttlar. Paketet fastnade i tullen, och jag fick lösa ut det. Det kanske är lika bra att jag inte räknar på summor och sånt. Tur att den funkar finfint. Fransarna är tvinnade.

För halsduken ska det bli bad. Det här är inget superwashgarn så jag skulle tro att det fitar ihop sig en del. Det ska bli spännande att se hur det blir. Men tyvärr har jag packat ner mitt ulltvättmedel någonstans i en bananlåda. Det kanske är likabra att jag fortsätter att packa. Idag blir det bokhyllan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 reaktioner på ”Franstvinnare

    1. Nej, det har jag inte. Jag har ett gammalt paket tvålflingor som jag har använt hittills. Jag kanske ska prova. Är det prisvärt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *