Varpa

Hjälp! Jag behöver en varpa. Jag har kollat på några olika varianter, och nu undrar jag vad som är bra. Alltså jag förstår att en stor, 4-meters varpa är bäst, men den är ju så jättestor.

Är det någon som vet hur bordsvarpan är? Är den stadig? Jag vill inte att alltihop ska välta. Är det bättre med en varpram, som man kan fästa ordentligt på en vägg?

Jag är tacksam för alla tips jag kan få!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Varpa

  1. Jag har en stor som står på golvet och som är fäst i taket. Den är 3.50 i omkrets. Troligen hemsnickrad, men absolut rak och jättehärlig! Gillar sånt som är handgjort. Har en pådragare som en kompis man gjort. Den ska följa mej länge, bland det bästa som hänt å hittats på! Fick en beställning så efter påsk ska jag varpa 150 meter mattor och 60 meter traslöpare!

  2. Gissa om jag kommer att bli yr i bollen! När jag var liten fick jag sitta i varpan och åka ” karusell ” när mamma varpade!

  3. Jag har inget utrymme för en så stor varpa. Inte vill jag varpa så långa rumpor heller. Det är därför jag undrar över hur de små varianterna fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *