Snöläget 2

taksnö 2

Jag vet inte jag… Är det någon skillnad från i söndags?

Kanske har snön sjunkt ihop lite på taket, som överallt annars. Lika vit är den inte heller. Det går framåt.

Dessutom lyckades jag trycka in mej i uthuset för att hämta mina sålådor. Det är svårt att inte bli påverkad av allt slask och plask, dripp och dropp.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Snöläget 2

  1. Hej! Jag behöver ju inte väva på en väv även om den finns i vävstolen. Har beställningar som ska vara klara inom kort och tiden vill inte räcka till. Orkar inte vara i vävstugan hela dagen heller. Jag ska ju inte överanstränga mej. Hoppas jag får börja på träningen snart, så kanske jag känner mej piggare sedan.
    Ha det gott.
    Kramis Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *