Nu är glada julen slut, slut, slut

indianaros

Jodå, granen har åkt ut. Men ljusstakarna i fönstren står kvar. Så undviker man det totala mörkret (och vi har bundet elavtal. Om elen tar slut får ni skylla på mej).

Tydligen är den 7 januari Rock Day, den dagen så man sätter igång spinnrock och vävstolar igen efter helgen. Nu började ju jag redan i början av veckan, men jag har vävt idag också.

Mattan på bilden har arbetsnamnet Indianaros. Så väver jag parallellt på nyårsmattan. Man hinner med en hel del. Nu när alla har gått tillbaka till jobb och skola är det alldeles tyst och tomt här. Bara radion som skorrar (dålig mottagning).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

7 reaktioner på ”Nu är glada julen slut, slut, slut

 1. Hejsan, Följer din blogg ganska så regelbundet. Spännande! Indianrosen ser väldigt spännande och fin ut hoppas du visar oss en bild på den när den är urtagen ur stolen.

  Lena

 2. Hi Desiree; what a wonderful photo.

  There are so many floor looms; does the picture show your personal studio, or is it a collective work space?

  I like your rug very much. I notice that your ski shuttle is enormous; although it’s a bit hard to tell from the photo, it seems like your have a very wide weaving width.

  Wishing you happy weaving.

 3. It’s a colletive ‘vävstuga’. None of the looms are mine. But I can use them!

  My rug is 70 cm wide. I’m not sure about the shuttle, but it’s kind of ordinary size for those.

 4. Jomenvisst. Det är den varpen jag håller på med nu. Jag har gjort ungefär halva sedan jag tog det här fotot, och nu är det februari. Jag kanske är klar i slutet av februari/början av mars. Jag återkommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *