Mattorna

Jag lämnade över det här, ganska stora, mattorna till beställaren för några dagar sen. De bor nu i Västerås. Beställningen var, ungefär (förutom mått); Ljusa mattor i många olika färger.

Ibland får jag förfrågningar om mitt vävande. Om det kommer att försvinna. Och sanningen är att jag inte vet. Det beror till stor del på om det finns intresse. Just nu tar jag emot beställningar som jag kan börja med i höst.

Om du har frågor eller vill se mina mattor i verkligheten, så kommer jag att vara med på Byggnadsvårdsmarknaden i Kvarteret Bryggeriet den 19 maj i Nora. Dessutom kommer jag till Slöjdmässan i Hjo i sommar. Passa på.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Mattorna

  1. Hej Désirée
    Å, vilka fina mattor !!! Jag kan inte se vad du har använt för bindning. Kan du säga vilken det är? Hälsn. Margit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *