Sommarplaner

Visst längtar man?

Även om det dröjer några veckor innan jag börjar så, så har förberedelserna börjat. Det är nästan som med en resa, att planeringen är halva nöjet.

Till exempel hade jag en del känningar i höften förra året. Så i år tänkte jag att det kanske inte räcker att förbereda sig med promenader. Jag behöver lite styrketräning.

Sagt och gjort så körde jag lite benböj. Men sen vet jag inte riktigt vad som hände, eller jag använde ett par tyngre hantlar och fick världens träningsvärk. Jag vet inte riktig vad jag ska dra för slutsats här? Att jag ska hålla mej till planen? Skaffa proffsinstruktör?

Nej nu vet jag. Jag behöver en vilodag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *