Tomatfrö

T0112

Det kom några små påsar med fröer idag. Jag hade beställt via en facebookgrupp.

Vilma är en ny sort för mej. Ska bli en låg busktomat. Jag tänker plantera den i hinkar, så hoppas jag få tidiga tomater.

Green grape och Taxi har jag haft förut. Taxi blir gul och green grape blir grön och riktigt god. Det var några år sedan nu som jag hade många sorters tomater och sålde plantor på våren. Det var innan man kunde köpa små tomater i flera färger i mataffären.

De senaste åren har jag inte riktigt haft orken. Jag har haft fullt upp med att hinna väva och åka på marknader. Men i år tänkte jag köra en kombo. Med fokus på gröna blad, som jag har skrivit om förut, fast inte kan man vara utan tomater? 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *