Monthly Makers Färg -en trasmatta i många färger

0526

En början på trasmattan.

Det är många saker som har samspelat här. En kund utmanade mej med sina önskemål. Och utmaningen för maj i Monthly Makers var Färg.

Nu är ju inte mattan klar, men rapporterna är klara och ska upprepas några gånger till. I nästa vecka i helgen ska jag på REKO-festival på Nääs i Västergötland.

86

Färgerna som var klara först. En mönstrad i blått och vitt och en mörk blå enfärgad. Sedan tillkom en lite ljusare blå och en grå. Och så den vita bottenfärgen.

Sammanlagt tre blå, en grå och vitt. Ovanligt många färger för att vara mej, som oftast väver enfärgade mattor. Jag kanske vänjer mej.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 reaktioner på ”Monthly Makers Färg -en trasmatta i många färger

  1. Himmelskt vackert, vilken hantverksskicklighet du besitter alltså! Fina färger och mönster, känns harmoniskt, balanserat och samtidigt spännande. Hade gärna legat på mage på den den och synat rapporterna.

  2. Åh så fint!!! Vill också testa på att väva, verkar så himla mysigt! Älskar färgvalen på mattan, ser ut som den kommer bli helt fantastisk!

  3. Åh så fint att du gjorde ett bidrag utifrån något du redan håller på med. Så vackert mönster! Fascinerad över hur du får till mönstren eftersom jag inte har någon referens alls till vävning. Blir helt mind-blown av tanken att kunna väva sin egen matta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *