Semester

0510

Funderar över fenomenet semester. Åka till en tropisk ö, sitta på en strand och svettas. Nej, ärligt talat så låter det mest som en mardröm i mina öron. Varför ska man åka bort när man har den perfekta kombon basilika och tomat hemma?

Inte bara det. Flera sorters sallat och kål, bönor och ärtor, gurka och tomat, potatis och lök, för att bara nämn en del. Så har vi ju jordgubbar och hallon! Jag menar vad är själva vitsen med att lämna allt det där som man har engagerat sig i hela våren, just när det är dags att skörda? Verkar riktigt dumt om du frågar mej.

Bästa semestern är att lata sig på gräsmattan, och äta pinfärska grönsaker direkt från landet. Fast lite komplettering ändå kan behövas. Vi har varken djur att äta eller djur som ger mjölk. Inte precis varenda grönsak heller när jag tänker efter.

Fast den lokala pizzerian har vi ärligt talat redan sett. Det borde ju finnas fler alternativ. Man borde kunna provsmaka.

Inlägget är ett samarbete med Stockholm Our Way.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *