Wadköping

0607

 

Såhär ser det ut inifrån utställningen som är den här veckan. Sista dagen imorgon (söndag).

 

Det är disktrasor som ligger på bordet, och den som har följt med på bloggen har sett dem förut. I fönstret ligger boken Frostrosor och tulpaner. Det är därifrån jag har hämtat mönstret. Boken handlar om Hemslöjden i Jönköping, som till stora delar är ganska lik hur det har sett ut i andra landsändar. Och mönstret finns på en liten tygbit, ungefär 100 år gammal.

 

Jag är väldigt nöjd med hur mönstret blev till handdukar och disktrasor. Cottolinet gör att handdukarna blir mjuka redan från början och mönstret gör att de blir lite ‘våffliga’. Jag funderar på om jag inte behöver nya badlakan…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *